Samen in beweging


Go to content

Anja

Wie zijn wij?


Even vooorstellen


Mijn naam is Anja van de Weerd(1961). Ik ben Integratief Kinder- en Jeugdtherapeut, Integratief Kindercoach en Kindercounselor. In de gemeente Renkum heb ik een eigen praktijk genaamd ‘Blij met JeZelf’. Kinderen, jongeren, ouders en instellingen kunnen bij mij terecht voor advies, coaching en therapie. Ik werk o.a. met dierondersteunende therapie. Hierbij zet ik mijn gecertificeerde psychosociale hulphond en paarden in.
In, en ook buiten mijn werk, hecht ik grote waarde aan: vertrouwen en respect, verbondenheid met mens en dier, mildheid jegens jezelf, humor en creativiteit.
Naast het werk in ’Blij met JeZelf’ schrijf ik een boek over gedragsproblemen en geef ik trainingen in samenwerking met collega’s op het gebied van pesten, sociale vaardigheden en weerbaarheid.
Mijn achtergrond is medisch. Ik heb de opleiding tot oefentherapeute Mensendieck gevolgd.
Daarnaast ben ik 5 jaar aanspreekpunt geweest m.b.t spierziekten bij de Stichting gehandicapten Orgaan Renkum. Tevens heb ik een aantal jaren rechten gestudeerd.
Doordat ik zelf al 15 jaar ME heb, ken ik als geen ander de zoekgeraakte verhouding tussen draagkracht en draaglast.

Ik ben ervan overtuigd dat het programma dat ‘SaMEn in Beweging’ biedt een bijdrage zal leveren in de hulp, ondersteuning en zorg op maat, die er nodig is voor kinderen en hun ouders die te maken hebben met ME/CVS.


Back to content | Back to main menu