Samen in beweging


Go to content

inhoud2


Vervolg inhoud.


Een ‘levend’ traject
Eenzaamheid en verlies van sociale contacten is schrijnend en heeft grote gevolgen op fysiek, emotioneel en sociaal gebied. Doordat er in kleine groepjes wordt gewerkt krijgen de deelnemers de kans om opnieuw vriendschappen en contacten aan te gaan.
‘SaMEn in Beweging’ heeft een eigen Hyves. Op deze manier kan ook buiten de sessies om, met elkaar en met Wendy en Anja, ervaringen uitwisselen.

Om optimaal resultaat te kunnen behalen is het belangrijk om het gehele traject te volgen. Daarom supporten Anja en Wendy de deelnemers ook buiten de sessies om met motiverende en ondersteunende smsjes. Wetenschappelijk onderzoek heeft bewezen dat bij kinderen die deze smsjes krijgen de uitval ruim drie keer zo laag is als bij kinderen die geen berichten krijgen.
Samen sta je sterker dan alleen!

Het traject `SaMEn in Beweging’ is een `levend’ traject. Dat wil zeggen dat het programma van ‘SaMEn in Beweging’ steeds afgestemd wordt op de laatste wetenschappelijke inzichten. Ook in die zin, willen zij voortdurend in beweging blijven en een adequaat up to date programma aanbieden.

Terug naar inhoud.


Back to content | Back to main menu