Samen in beweging


Go to content

Wendy

Wie zijn wij?


Even voorstellen

Ik ben Wendy van der Klift-Bartelings(1974), getrouwd en moeder van 2 zonen. Ik ben integratief kindercoach. In Renkum heb ik een eigen praktijk: Paard helpt kind.
Tijdens mijn werk als coach ga ik uit van mogelijkheden in plaats van beperkingen. Het kind gaat samen met het paard op zoek naar de eigen kwaliteiten en kracht door paardenkracht!
Ik heb tevens een opleiding gedaan voor paardrijdinstructrice. Ik ben gecertificeerd Rots & Water trainer en geef samen met een collega Rots & Water trainingen. Naast mijn werk als kindercoach ben ik werkzaam als doktersassistente op de huisartsenpost. Als doktersassistente ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de jeugdgezondheidszorg, daar ontdekte ik dat werken met kinderen voor mij heel waardevol is. Ik wil ze graag weer op weg helpen en laten groeien.
Mijn grote liefde voor het paard en de heilzame werking van het paard combineer ik met het coachen en begeleiden van kinderen.

Net als Anja ben ik er van overtuigd dat het programma ‘SaMEn in Beweging’ een bijdrage levert in hulp, ondersteuning en zorg op maat voor de kinderen en hun ouders die te maken hebben met ME/CVS.


Back to content | Back to main menu